Blogg

Vinnere av konkurransen!

Hei!

Nå har vi kåret vinnerene av konkurransen, og det ble: Nicolai og Siri! Dere har fått en mail! Gratulerer! ♥
Owles.blogg.no

Hey hey!

Ville bare si at vi har byttet blogg til owles.blogg.no! Besøk den HER.
Alt er slitsomt!!!!!

Jau, overskriften pga. jeg var på trening og det er jo slitsomt... Ehheehe, drakk forresten 3 glass smothie haha!! X) Men vi gjorde bare de vanlige tingene da. Nå kom jeg jo nettopp hjem, skal ta en dusj og har spist is X) Mamma og pappa spiller frezbee-golf nå så er home alone :) Jeg har laget et sånt bilde der jeg viser hvilke blogger jeg leser, men det ble for lite :/. Det er der nede! HUSK : Konkurransen! den er lengre nede!!! Hvis du ikke har meldt deg på gjør det nå!!! Men det var egentlig alt da men adjøøøøø.!!LIKER DU IS ???

Home from Natalia

Hei hei!!! Nå er jeg kommet hjem fra Natalia, Henrikke var også der. Det var kjempe kos :) Vi hadde pannekaker og pølser. Men jeg skal på håndball trening etterpå, men jeg har ikke mye og blogge om så snakkes!
Går du på en sport ?
-Solveig

Home from handball!!!!!!

Ja, jeg er da hjemme! Hard trening, men jeg ler for mye X) Jeg er alene og koser meg med is! Kort innleg men jajaa... Men se NED for KONKURRANSEN!

Hos Solveig!

Hey hey!
Nå skriver vi dette innlegget for 2. gang, for det ble slettet av seg selv. Men ivertfalk, nå er vi hos Solveig. Vi gikk til ho etter skolen. Vi har planer om å selge lodd (til klassekassa), lage video, også skal vi på trening. På skolen i dag hadde vi en elendig vikar som nesten ikke kunne engelsk, men nå må vi gå. Sorru kort innlegg men blogger fra mobilen. Chao!

Zanyar.blogg.no!

Hei hei!

Skriver med Mathea på Facebook nå, og vi ble enige om å skrive et innlegg om hverandres blogger på  bloggen vår. Så da gjør jeg det!

Cecilie og Mathea har blogg sammen da. Bloggen heter zanyar.blogg.no og handler om litt av hvert! De er begge 14 år. De har blogget en stund, og er kjempeflinke bloggere! De har kjempefin blogg, og er verdt og besøke! Besøk bloggen HER! Glad i deg Mathea ♥

Synes om bloggen? ♥

- Henriette

Oreo cupcakes!

Hei hei!

Henriette her! I sta så jeg et bilde av cupcakes som ei venninne av meg hadde lagt ut på Facebook, og fikk lyst til å lage cupcakes selv! Er ganske glad i å bake... Hehe. Så fant jeg ut at jeg skulle lage oreo cupcakes, og fant en oppskrift, gikk på butikken og satte i gang med bakinga! Tok litt bilder da! Skulle egentlig filme, men da hadde det tatt evigheter å redigere, for det tok 1 - 2 timer å lage dem eller no. Stress! Men jeg gjorde det helt uten hjelp! Stolt! Neida, men oppskrifta var på svensk, så måtte av og til gå ut i stua og spørre pappa om hva det betydde, men ellers fikk jeg ikke hjelp.

Har du smakt oreo cupcakes før?

Outfit!

Singlet fra hm
Topp fra hm
Bukse fra cubus

- Henriette

Laget egen leppepomade!

Tipse om din blogg?

Hei!

Tenkte å tipse om noen blogger! Eller, jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. Men at jeg linker til bloggen til de som vil at jeg skal det! Så bare legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så linker jeg til bloggen din!

- Henriette ♥

God morgen!!

Hei heii! Nå har jeg våknet for en stund siden faktisk! Jeg går alltid opp så tidligt her, vet ikke hvorfor.. Men, vi hadde funnet ut at vi skulle til byen, men har no money så kan ikke shoppe noee. Jeg skal bli her til i morgen og da skal jeg inredde rommet mitt! Jeg skal ha litt brunt og hvit og lysebrunt rom :) Jeg håper det blir fint!! Nå sitter vi og spisere frokost men blogger uansett X) Men kommer til og blogge mer senere da, så jeg har på en måte ikke noe å blogge om nå så.. men jaaaa.,.. Hadeee :)

 

Har du noen gang pusset opp rommet!!?

 

Lese og kommentere din blogg?

Hei hei!

Kjeder meg ganske mye akuratt nå, meg og mamma sitter og venter på kinamat fra Grim Kinamat. Gleder meg som en unge! Er skrubbsulten! Men ivertfall, så er jo å lese blogger veldig gøy da. Så hvis du legger igjen bloggadressen din i kommentarfeltet tar jeg flyet med direkte stoppeplass på innleggene og kommentarfeltet på bloggen din! Haha, hva søren er det jeg skriver?? Men ivertfall, så leser jeg og kommenterer din blogg, og hvis jeg liker bloggen din, blir jeg fastleser! Deal?

Klem fra Henriette ♥

Bloggen din?

Opptatt!! :)

Hei, ingen blogging i går dessverre!! Men nå kom jeg hjem fra Maren der spilte vi noe greier og lekte med ei søt jente som heter Tuva. Nå skal vi på Ikea og kjøpe ting til rommet mitt og så skal jeg sove hos tanta mi ei natt, skal prøve og blogge der så mye som muligt. Kusinene mine bor også der så vi kan vell ta noen bilder :) Snakkes!

Jeg har laget innkjøpsvideo fra senteret med Marte i går så legger den ut når muligheten kommer !! 

 

Headerplease!

Kveldens innlegg!

Hei heii! Ja, jeg tenkte å ha et innlegg om dagen min. Litt sent men jaja :) Vi lagde jo bloggen i dag! Jeg var på skolen da vi hadde gym/ fysak ( Fysiskaktivitet ) og andre fag. Vi hadde kun fire timer så vi sluttet halv ett.  Etter skolen gikk meg og Martine hjem til Henriette der meg og Henriette lagde bloggen, så gikk martine hjem. Da tok meg og Henriette bilder til headeren som vi skal lage, eller så skal vi få noen til å lage den da :) Nå har jeg gjort ferdig leksene og venter på at hotel cæsar skal begynne :)

Men jeg ville fortelle litt om meg selv da! Regner med at Henriette forteller om seg selv om hun har lyst da!                                                                                                                                                                           Jeg er ei jente med litt mørke lyst hår og blå øyne. Jeg er veldig glad i musikk og håndball :) Jeg spiller på et håndball lag som er her i Kristiansand! Jeg gikk i kor men sluttet. Jeg har en søster som er i U.S.A for tiden! og en katt, hun heter Kattja. Jeg er fan av Justin bieber ( Skal på konsert ) og Miley cyrus! Jeg pleier å se på Pretty little liars, hotel cæsar og Greys anatomy! Jeg elsker de seriene! Men under her er det bildet av meg og dagens outfit! Ja :) Håper du blir fast leser!


Har vi noe tilfelles ?

-Solveig

Om oss!

Hellu!

Da har vi fått oss en ny blogg! Vi er da Solveig og Henriette! Vi er 12 år og bor i Kristiansand. Vi går i 7. klasse, spiller håndball og blogger. Vi kommer til å blogge om hverdagen, mote, sminke o.s.v. Håper du liker bloggen vår, og gjerne kommenter! Da blir vi glade! Og prøver å kommentere tilbake!

Dette er oss! Henriette med lysest hår og gul singlet, Solveig med mørkest hår og blå og hvit collegejakke.

Solveig!

Vil du lese bloggen vår videre?

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)