Henriette

Pinnacle Studio 15

Hei hei!

Beklager at jeg ikke har blogget før nå, men har vært hos mamma. Der gjorde jeg egentlig ikke så mye... Ikke noe som er så interessant for dere å lese ivertfall. Og når jeg kom hjem solgte jeg lodd o.s.v. Når pappa var på jobb i dag, kjøpte han et redigeringsprogram til meg. Det er for videoer da, og det er sånn som proffene bruker (sa pappa). Haha, ikke at det betyr så mye... Men det er litt vanskelig å forstå, men holder på å lære meg litt hvordan og "utforsker" litt. Tror jeg skal redigere en video som jeg kan legge ut, så får dere se! Men må gå nå! Adios!

Hørt om det før?

- Henriette

Hva tenkte de på?

Hei!

Som de fleste av dere sikkert vet, ble Sigrid Giskegjerde Schjetne funnet død mandag kveld. Hun har jo vært savnet siden natt til 5. august. De vet enda ikke hvem som er skyldig(e). De/den som har gjort det er forferdelige mennesker, og helt sinnsyke. De(n)kan umulig være friske og gode i hodet. Man dreper ikke uskyldige 16 åringer, det burde alle skjønne! Men vi får håpe på at den/de får en ordentlig og fæl straff.

Om dagen:

I dag har jeg da vært på skolen. Ikke så gøy, men men. Og når jeg kom hjem gjorde jeg lekser o.s.v. Ikke noe spesielt egentlig. I morgen skal Solveig være med meg til mamma, tror jeg. Hun bor i byen da. Vi skal sikkert lage video(er). Så det er bare å følge med! Men nå har jeg ikke så mye å skrive, må hoppe i dusjen uansett. Beklager at det bare blir kjedelige skoleinnlegg for tiden, men skolen er jo ikke så interessant...

Haha, ansiktsmaske ♥

Er det ikke bare helt forferdelig?

- Henni ♥

 

Morgenfugl, meg, nei!?

Helluen!

Var "flink" og stod opp klokka 6 i dag! Haha, ganske tidlig men jeg liker å ha god tid. Jeg stod opp og tok meg en dusj med en gang, noe jeg burde gjøre oftere om morgenen, for da blir man på en måte mer våken. Og forresten ville jeg bare si at de oreo cupcakene jeg lagde i går ble veldig gode, faktisk, og enda bedre når man hadde hatt dem i kjøleskapet! Oppskriften finner du HER! Sykt deilig å ha over 1 time på seg til å bare slappe av før man skal på skolen! I dag klokka 6 er det håndballtrening. i det siste har trenerne vært veldig snille føler jeg, for vi har spilt kanonball og spilt håndball veldig mye. Og forresten, så vil jeg si takk for at dere leste bloggen vår i går, i dag er vi nemlig på 73. plass. Så det går forhåpentligvis oppover! ♥

Liker du bloggen vår? ♥

- Henriette :)

Hate it!

Halloen!

Henni Penni in the innlegg! Neida, bare tuller. Men det er altså Henriette som skriver nå! Våknet for ca 1 time siden eller no.... Til nå har jeg bare sett på tv egentlig. Er så slappfisk om morgenene. I tilegg til at været er grått og trist! Hate it! (derfor overskriften..) Men i dag tenkte jeg å rydde rommet, og kanskje lage en eller flere videoer. Har planer om å lage en "iskaffevideo" på en måte. Også kommer det 1 eller 2 videoer som jeg har laget og redigert før, som er litt gamle. Den ene holder jeg på å laste opp nå. Og som dere kanskje så at Solveig skrev, er vi på 77. plass på topplista for Kristiansand, så jeg vil også si tusen takk for at dere leser bloggen vår og kommenterer! Vi blir selvfølgelig kjempeglade! Men nå skal jeg se over kommentarene vi har fått, gå inn på bloggene som har kommentert, og kommentere der! Skal bli bedre på å kommentere tilbake altså!

Bare en ikke så fin header jeg lagde en dag

Vil du at jeg skal legge ut videoer?

Såå skjønne!

Hei hei!

Henriette is here! I dag har jeg vært hos mamma, vært i byen for å kjøpe gave, og vært i bursdag. I bursdagen hadde vi slosskamp på trampolina, disco o.s.v. Når jeg kom hjem var jeg så sliten og trøtt at jeg la meg på sofaen og så på mgp-jr. Haha! Men nå kåret de vinneren, og det ble Marcus og Marthinius. Og de er sååå skjønne! Nå skal jeg bare slappe av og se om det er noe annet gøy på tv! Blogges!

Bare et bilde jeg fant, meg og Solveig er jo litt kule dah! ♥ Haha

Så dere på mgp-jr? ♥

- Henni penni ♥

Skal til Gran Canaria!

Hei hei!

Henriette her! Sto opp for 1 time siden eller noe, men hadde ingenting å blogge om. Så da lager jeg et innlegg nå!

For 1 uke siden fikk jeg vite at vi skal til Gran Canaria den 13. oktober! Vi har tenkt på det en stund, for vi hadde lyst til å dra til Syden i sommer men det er jo da det er dyrest. Men vi reiser ivertfall med onkel, tante, fetteren min og kusina mi. Vi skal bo på samme hotell og sånn da. Vi skal være der i 1 uke. Og 2 dager før vi reiser, kommer jeg hjem fra leirskole med klassen! Haha. Blir litt kort tid å pakke på da, men men. Jeg gleder meg sykt! Vi skal bo og være i Porte Rico (vet ikke hvordan det skrives) og bo på et veldig bra hotell. 25 meter til stranda! Blir sykt digg! Og jeg som aldri har vært lengre enn Tyskland, og aldri tatt fly. Jeg gleder meg jo helt villt! Men det er internett i resepsjonen, så skal prøve å få blogget. Men Solveig kommer vel til å blogge, hun er jo hjemme. Men hvis noen vil være gjesteblogger for meg, så er det bare å si ifra. Så spør jeg Solveig om det er greit da.

Bildet er fra Weheartit.com

 

Hos mamma!

Hey hey!

Henni her! (Henriette). Nå sitter jeg hos mamma og har nettopp tatt en dusj. Syklet hit rett etter trening. På trening spilte vi for det meste. Hadde sykt tung sekk og vondt i ryggen da jeg kom, siden jeg hadde pcen i sekken. På veien til mamma syklet jeg innom Slottet, siden hun bor i byen. For dere som lurer, er Slottet et lite "kjøpesenter". Fordi jeg trengte hårstrikk, mister dem hele tiden! Så da stakk jeg innom Nille og der kjøpte jeg en pose biler. Siden det er "premiere" på Norske talenter i dag må man jo kose seg litt. Skal overnatte her til i morgen, og i morgen skal jeg i bursdag til ei i den gamle klassen. Men blir nok mye blogging, har ikke så mye annet å gjøre for å si det sånn. Haha. Men nå sitter jeg og mamma og funderer på om vi skal bestille mat eller lage mat. Begge har lyst på kinesisk mat, så det blir kanskje det da. Men må gå nå. Adios amigos!

Er du glad i kinamat?

Et bra sted å bestille mat fra?

Skjerpings!

Hei!

Henriette her! Kom nettopp hjem fra skolen. Så tenkte å oppdatere litt. Vi hadde bare helt vanlig skoledag. Klokka 5 skal jeg på håndballtrening, og etter trening sykler jeg til mamma. Skal overnatte der. Men jeg tar med pcen, også skal vi se om mamma kanskje skal få kjøpt seg en pc. Så det blir blogging, lover! Også skal jeg prøve å få laget noewn videoer også. Men nå må jeg gå! Ha en fin dag videre! Blogges!

Da jeg var liten...

Hva skal du i dag?