august 2012

Lese og kommentere din blogg?

Hei hei!

Kjeder meg ganske mye akuratt nå, meg og mamma sitter og venter på kinamat fra Grim Kinamat. Gleder meg som en unge! Er skrubbsulten! Men ivertfall, så er jo å lese blogger veldig gøy da. Så hvis du legger igjen bloggadressen din i kommentarfeltet tar jeg flyet med direkte stoppeplass på innleggene og kommentarfeltet på bloggen din! Haha, hva søren er det jeg skriver?? Men ivertfall, så leser jeg og kommenterer din blogg, og hvis jeg liker bloggen din, blir jeg fastleser! Deal?

Klem fra Henriette ♥

Bloggen din?

Hos mamma!

Hey hey!

Henni her! (Henriette). Nå sitter jeg hos mamma og har nettopp tatt en dusj. Syklet hit rett etter trening. På trening spilte vi for det meste. Hadde sykt tung sekk og vondt i ryggen da jeg kom, siden jeg hadde pcen i sekken. På veien til mamma syklet jeg innom Slottet, siden hun bor i byen. For dere som lurer, er Slottet et lite "kjøpesenter". Fordi jeg trengte hårstrikk, mister dem hele tiden! Så da stakk jeg innom Nille og der kjøpte jeg en pose biler. Siden det er "premiere" på Norske talenter i dag må man jo kose seg litt. Skal overnatte her til i morgen, og i morgen skal jeg i bursdag til ei i den gamle klassen. Men blir nok mye blogging, har ikke så mye annet å gjøre for å si det sånn. Haha. Men nå sitter jeg og mamma og funderer på om vi skal bestille mat eller lage mat. Begge har lyst på kinesisk mat, så det blir kanskje det da. Men må gå nå. Adios amigos!

Er du glad i kinamat?

Et bra sted å bestille mat fra?

Opptatt!! :)

Hei, ingen blogging i går dessverre!! Men nå kom jeg hjem fra Maren der spilte vi noe greier og lekte med ei søt jente som heter Tuva. Nå skal vi på Ikea og kjøpe ting til rommet mitt og så skal jeg sove hos tanta mi ei natt, skal prøve og blogge der så mye som muligt. Kusinene mine bor også der så vi kan vell ta noen bilder :) Snakkes!

Jeg har laget innkjøpsvideo fra senteret med Marte i går så legger den ut når muligheten kommer !! 

 

Skjerpings!

Hei!

Henriette her! Kom nettopp hjem fra skolen. Så tenkte å oppdatere litt. Vi hadde bare helt vanlig skoledag. Klokka 5 skal jeg på håndballtrening, og etter trening sykler jeg til mamma. Skal overnatte der. Men jeg tar med pcen, også skal vi se om mamma kanskje skal få kjøpt seg en pc. Så det blir blogging, lover! Også skal jeg prøve å få laget noewn videoer også. Men nå må jeg gå! Ha en fin dag videre! Blogges!

Da jeg var liten...

Hva skal du i dag?

Sminkevideo - Bronzed!

Synes?

Dagens sang!

Kommer en sminkevideo etterpå eller i morgen. Bare å glede seg! Haha ♥

- Henriette ♥

Headerplease!

Kveldens innlegg!

Hei heii! Ja, jeg tenkte å ha et innlegg om dagen min. Litt sent men jaja :) Vi lagde jo bloggen i dag! Jeg var på skolen da vi hadde gym/ fysak ( Fysiskaktivitet ) og andre fag. Vi hadde kun fire timer så vi sluttet halv ett.  Etter skolen gikk meg og Martine hjem til Henriette der meg og Henriette lagde bloggen, så gikk martine hjem. Da tok meg og Henriette bilder til headeren som vi skal lage, eller så skal vi få noen til å lage den da :) Nå har jeg gjort ferdig leksene og venter på at hotel cæsar skal begynne :)

Men jeg ville fortelle litt om meg selv da! Regner med at Henriette forteller om seg selv om hun har lyst da!                                                                                                                                                                           Jeg er ei jente med litt mørke lyst hår og blå øyne. Jeg er veldig glad i musikk og håndball :) Jeg spiller på et håndball lag som er her i Kristiansand! Jeg gikk i kor men sluttet. Jeg har en søster som er i U.S.A for tiden! og en katt, hun heter Kattja. Jeg er fan av Justin bieber ( Skal på konsert ) og Miley cyrus! Jeg pleier å se på Pretty little liars, hotel cæsar og Greys anatomy! Jeg elsker de seriene! Men under her er det bildet av meg og dagens outfit! Ja :) Håper du blir fast leser!


Har vi noe tilfelles ?

-Solveig

Oppskrift : bringebærsmoothie!

Hei hei!

Jeg er da en av personene som er veldig glad i smoothie, men ikke alltid orker å lage en med ufattelig mange ingridienser i! Så jeg tenkte å dele en bra og enkel oppskrift med dere! Jeg har prøvd smoothien før, og den smaker helt nydelig!

Oppskrift! :

Du trenger:

3 dl vaniljeyougurt

1/2 banan

2 dl bringebær eller jordbær (frosne eller friske er opp til deg)

en miksmaster/stavmikser/noe å knuse og mikse det med

Slik gjør du:

Hell alt i "beholderen" du skal mikse det i. Om du bruker friske bær kan du ha 2 - 3 isbiter i. Miks dette sammen i en blender til det blir en "smooth" drikk. Og woilah! Nydelig smoothie som skal nytes så fort som mulig!

Tips:

Hvis du har litt smoothie til overs, ta det i en plastkopp og putt en teskje oppi og sett den i fryseren! Vent noen timer eller en dag, og så har du nydelig smoothie-is. Pleier å gjøre det selv, og det er supergodt!

Slik så da smoothien min ut da den var ferdig!

Skal/vil du prøve?

- Henriette ♥

Om oss!

Hellu!

Da har vi fått oss en ny blogg! Vi er da Solveig og Henriette! Vi er 12 år og bor i Kristiansand. Vi går i 7. klasse, spiller håndball og blogger. Vi kommer til å blogge om hverdagen, mote, sminke o.s.v. Håper du liker bloggen vår, og gjerne kommenter! Da blir vi glade! Og prøver å kommentere tilbake!

Dette er oss! Henriette med lysest hår og gul singlet, Solveig med mørkest hår og blå og hvit collegejakke.

Solveig!

Vil du lese bloggen vår videre?

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)