september 2012

Vinnere av konkurransen!

Hei!

Nå har vi kåret vinnerene av konkurransen, og det ble: Nicolai og Siri! Dere har fått en mail! Gratulerer! ♥
Owles.blogg.no

Hey hey!

Ville bare si at vi har byttet blogg til owles.blogg.no! Besøk den HER.
Alt er slitsomt!!!!!

Jau, overskriften pga. jeg var på trening og det er jo slitsomt... Ehheehe, drakk forresten 3 glass smothie haha!! X) Men vi gjorde bare de vanlige tingene da. Nå kom jeg jo nettopp hjem, skal ta en dusj og har spist is X) Mamma og pappa spiller frezbee-golf nå så er home alone :) Jeg har laget et sånt bilde der jeg viser hvilke blogger jeg leser, men det ble for lite :/. Det er der nede! HUSK : Konkurransen! den er lengre nede!!! Hvis du ikke har meldt deg på gjør det nå!!! Men det var egentlig alt da men adjøøøøø.!!LIKER DU IS ???

Pinnacle Studio 15

Hei hei!

Beklager at jeg ikke har blogget før nå, men har vært hos mamma. Der gjorde jeg egentlig ikke så mye... Ikke noe som er så interessant for dere å lese ivertfall. Og når jeg kom hjem solgte jeg lodd o.s.v. Når pappa var på jobb i dag, kjøpte han et redigeringsprogram til meg. Det er for videoer da, og det er sånn som proffene bruker (sa pappa). Haha, ikke at det betyr så mye... Men det er litt vanskelig å forstå, men holder på å lære meg litt hvordan og "utforsker" litt. Tror jeg skal redigere en video som jeg kan legge ut, så får dere se! Men må gå nå! Adios!

Hørt om det før?

- Henriette

Home from Natalia

Hei hei!!! Nå er jeg kommet hjem fra Natalia, Henrikke var også der. Det var kjempe kos :) Vi hadde pannekaker og pølser. Men jeg skal på håndball trening etterpå, men jeg har ikke mye og blogge om så snakkes!
Går du på en sport ?
-Solveig

Dagens rareste sang!

Haha! Hørte denne på radioen! Musikkvideoen er jo litt snål også da :P

Henni Penni ♥

Home from handball!!!!!!

Ja, jeg er da hjemme! Hard trening, men jeg ler for mye X) Jeg er alene og koser meg med is! Kort innleg men jajaa... Men se NED for KONKURRANSEN!

Hva tenkte de på?

Hei!

Som de fleste av dere sikkert vet, ble Sigrid Giskegjerde Schjetne funnet død mandag kveld. Hun har jo vært savnet siden natt til 5. august. De vet enda ikke hvem som er skyldig(e). De/den som har gjort det er forferdelige mennesker, og helt sinnsyke. De(n)kan umulig være friske og gode i hodet. Man dreper ikke uskyldige 16 åringer, det burde alle skjønne! Men vi får håpe på at den/de får en ordentlig og fæl straff.

Om dagen:

I dag har jeg da vært på skolen. Ikke så gøy, men men. Og når jeg kom hjem gjorde jeg lekser o.s.v. Ikke noe spesielt egentlig. I morgen skal Solveig være med meg til mamma, tror jeg. Hun bor i byen da. Vi skal sikkert lage video(er). Så det er bare å følge med! Men nå har jeg ikke så mye å skrive, må hoppe i dusjen uansett. Beklager at det bare blir kjedelige skoleinnlegg for tiden, men skolen er jo ikke så interessant...

Haha, ansiktsmaske ♥

Er det ikke bare helt forferdelig?

- Henni ♥

 

Konkurranse! Vinn bandana!

Hei hei!

Nå setter vi i gang en konkurranse her på bloggen, hvor du kan vinne en bandana! Og "reglene" er veldig enkle:

1. Finn ut hvilken farge du vil ha (en av fargene på bildet under)

2. Kommenter i kommentarfeltet (f.eks.) : Med! Farge: mørke blå. HUSK Å SKRIVE NAVN! Og helst e-post også, slik at vi kan kontakte deg.

3. Post kommentaren!

Vi trekker 2 tilfeldige vinnere, og vinnerene blir skrevet på bloggen og vi sender en mail hvis vinneren har skrevet e-posten sin!

Lykke til!

Klem fra Solveig og Henriette ♥

Lang dag!!!

Hei!! Ja, en lang dag! 6 timer skole, også gikk meg og Henriette til meg! Vi lagde brownis og to videoer! Jeg ble med henne på håndball trening! Det var jo sånn passe, jeg trente jo ikke da. Jeg skal trene i morgen og dagen etter. Vi solgte også lodd på butikken, vi sang for at folk skulle kjøpe! " Kom og kjøp et lodd, vi selger dagen lang vi er godt i gang, kom og kjøp et lodd " Fraglene melodi!  Nå ser jeg på hotel cæsar, og spiser kake... Meg og Henriette lagde også blåbær smoothie! Den var ikke veldig ille men sånn passe egentlig! Meg og pappa skal få inn nye møbler på rommet nå, har ikke kjøpt alt nå... Vi skal på Ikea til uka ellerno og kjøpe en pult. Sorry for at jeg ikke fikk blogget tidligere men som du vet har jeg vært opptatt. Men, ja... Jeg må se ferdig hotel cæsar så hadeee!!!


Ser du på Hotel Cæsar ??

-Solveig!

Hos Solveig!

Hey hey!
Nå skriver vi dette innlegget for 2. gang, for det ble slettet av seg selv. Men ivertfalk, nå er vi hos Solveig. Vi gikk til ho etter skolen. Vi har planer om å selge lodd (til klassekassa), lage video, også skal vi på trening. På skolen i dag hadde vi en elendig vikar som nesten ikke kunne engelsk, men nå må vi gå. Sorru kort innlegg men blogger fra mobilen. Chao!

Morgenfugl, meg, nei!?

Helluen!

Var "flink" og stod opp klokka 6 i dag! Haha, ganske tidlig men jeg liker å ha god tid. Jeg stod opp og tok meg en dusj med en gang, noe jeg burde gjøre oftere om morgenen, for da blir man på en måte mer våken. Og forresten ville jeg bare si at de oreo cupcakene jeg lagde i går ble veldig gode, faktisk, og enda bedre når man hadde hatt dem i kjøleskapet! Oppskriften finner du HER! Sykt deilig å ha over 1 time på seg til å bare slappe av før man skal på skolen! I dag klokka 6 er det håndballtrening. i det siste har trenerne vært veldig snille føler jeg, for vi har spilt kanonball og spilt håndball veldig mye. Og forresten, så vil jeg si takk for at dere leste bloggen vår i går, i dag er vi nemlig på 73. plass. Så det går forhåpentligvis oppover! ♥

Liker du bloggen vår? ♥

- Henriette :)

Zanyar.blogg.no!

Hei hei!

Skriver med Mathea på Facebook nå, og vi ble enige om å skrive et innlegg om hverandres blogger på  bloggen vår. Så da gjør jeg det!

Cecilie og Mathea har blogg sammen da. Bloggen heter zanyar.blogg.no og handler om litt av hvert! De er begge 14 år. De har blogget en stund, og er kjempeflinke bloggere! De har kjempefin blogg, og er verdt og besøke! Besøk bloggen HER! Glad i deg Mathea ♥

Synes om bloggen? ♥

- Henriette

Dagens sang!

Sorry Solveig hvis du ville legge ut dagens sang.... xD

Liker du sangen?

- Henriette ♥

Oreo cupcakes!

Hei hei!

Henriette her! I sta så jeg et bilde av cupcakes som ei venninne av meg hadde lagt ut på Facebook, og fikk lyst til å lage cupcakes selv! Er ganske glad i å bake... Hehe. Så fant jeg ut at jeg skulle lage oreo cupcakes, og fant en oppskrift, gikk på butikken og satte i gang med bakinga! Tok litt bilder da! Skulle egentlig filme, men da hadde det tatt evigheter å redigere, for det tok 1 - 2 timer å lage dem eller no. Stress! Men jeg gjorde det helt uten hjelp! Stolt! Neida, men oppskrifta var på svensk, så måtte av og til gå ut i stua og spørre pappa om hva det betydde, men ellers fikk jeg ikke hjelp.

Har du smakt oreo cupcakes før?

Så sent!! :O

Helluen! Jeg fikk vite at mamma og pappa ikke kommer hjem før kl 11 i dag :/ Hmmm... Men fikk lov og inrede rommet da, så har store forhåpninger og stort smil fortsatt! Vi har prøvd og bygget hytte men det gikk jo selvfølgelig ikke! Så har vi stekt kanel boller og glemte jo å ta bilder!! ÅÅÅÅÅÅÅhhhhhh!!! Så har vi hoppet litt og gjort litt av alt! Vi spiste is X) Men i morgen er det jo skole så jeg kommer til å bli trøtt da ... Gleder meg IKKE til skolen nå da men! Vi får håpe på fint vær og fortsatt bra blogging :) Men min pc er ødelagt så har ikke pc før 4 tiden :/ Men kan kanskje til Henriette så kan vi finne på noe og gjøre og lage video.  Men ja, vi ble forresten ferdige med puslespillet i dag! 300 brikker som vi kjøpte i går X) Litt strev men det gikk!!Liker du Kanelboller ?
-Solveig

Outfit!

Singlet fra hm
Topp fra hm
Bukse fra cubus

- Henriette

Du og Henriette lager X)

Haha! Ja, føler meg så kjedelig siden Henriette lager ting hele tiden nå X) Neidaa <3 Besøket som skulle komme kom ikke for hun minste ble syk :/ Men nå skal vi ha middag så skal vi lage kanelboller! Kan ta bilde av de når de er ferdige! De er frosne :) Men Maria vil pusle et 300 brikkers puslespill nå så jeg må vell hjelpe litt til på slutten da så, ehhehee. Men det kommer bilder snart nå!!

Søteste ever!!

Liker du kanelboller ?

Iskaffevideo

Liker du iskaffe?

Laget egen leppepomade!

Nerd!!!

Jeg er en datanerd nå for tiden! Jeg sitter for mye på pcen x) Hahaha :) Men jeg har ikke noe og blogge om, eller gjøre!!! Så bare kommenter innlegget og jeg leser bloggen din med en gang og kommenterer! Kjeder meg sykt!!! Besøket kommer i 3 - 4 tiden og aner ikke når jeg blir hentet av mamma og pappa :/ Kjempe sulten! Tar meg noe mat hadeeee!!!!!!

Ikke bildet fra i dag ehhee..

KOMMENTER :D

Video: Hvordan lage Oreo Dream!

Har du smakt Oreo Dream før?

Vil du prøve?

- Henni ♥

Hate it!

Halloen!

Henni Penni in the innlegg! Neida, bare tuller. Men det er altså Henriette som skriver nå! Våknet for ca 1 time siden eller no.... Til nå har jeg bare sett på tv egentlig. Er så slappfisk om morgenene. I tilegg til at været er grått og trist! Hate it! (derfor overskriften..) Men i dag tenkte jeg å rydde rommet, og kanskje lage en eller flere videoer. Har planer om å lage en "iskaffevideo" på en måte. Også kommer det 1 eller 2 videoer som jeg har laget og redigert før, som er litt gamle. Den ene holder jeg på å laste opp nå. Og som dere kanskje så at Solveig skrev, er vi på 77. plass på topplista for Kristiansand, så jeg vil også si tusen takk for at dere leser bloggen vår og kommenterer! Vi blir selvfølgelig kjempeglade! Men nå skal jeg se over kommentarene vi har fått, gå inn på bloggene som har kommentert, og kommentere der! Skal bli bedre på å kommentere tilbake altså!

Bare en ikke så fin header jeg lagde en dag

Vil du at jeg skal legge ut videoer?

På besøk som får besøk!

Hallo :) I dag skal tanta mi som jeg er hos få besøk av mine tremenninger ellernoe X) De er så skjønne!!!! Eva og Ulla! Eva er 1 år ellernoee og Ulla er 4 tror jeg X) Det blir kos! Trine ( Tante ) Skal lage gryterett! Nam nam!!! Men så ville jeg også si takk til leserene! Vi er på 77. plass på topplista i Kristiansand. Tusen takk :) Men senere i dag skal jeg lage innlegg om hvilke blogger jeg leser hver dag! Meg og kusinene mine så på To på rømmen, den var litt morsom da ehhee... Været er litt mørkt, håper det klarner opp nå ellernoe!!


( -Weheartit.com ) Det var jo kult da! De har ikke kamera på denne pcen og nå har jeg skrivd så samma det X)

Har du sett to på rømmen ?

-Solveig

Dagens sang!

Liker du sangen?

- Henni Penni ♥

Såå skjønne!

Hei hei!

Henriette is here! I dag har jeg vært hos mamma, vært i byen for å kjøpe gave, og vært i bursdag. I bursdagen hadde vi slosskamp på trampolina, disco o.s.v. Når jeg kom hjem var jeg så sliten og trøtt at jeg la meg på sofaen og så på mgp-jr. Haha! Men nå kåret de vinneren, og det ble Marcus og Marthinius. Og de er sååå skjønne! Nå skal jeg bare slappe av og se om det er noe annet gøy på tv! Blogges!

Bare et bilde jeg fant, meg og Solveig er jo litt kule dah! ♥ Haha

Så dere på mgp-jr? ♥

- Henni penni ♥

Tipse om din blogg?

Hei!

Tenkte å tipse om noen blogger! Eller, jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. Men at jeg linker til bloggen til de som vil at jeg skal det! Så bare legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så linker jeg til bloggen din!

- Henriette ♥

Dagen :)

hei! Jeg har da vært i byen! Med tante, onkel og mine kusiner!! Jeg kjøpte en strikk genser og en Oreo Dream. Det er digg!! Nå er de små på en melodigandprix fest eller noee! Så sitter jeg nå her :) Jeg tror jeg skal legge meg tidligt i dag! Veeeeeldig trøtt nå så. Mamma og pappa er i skien, derfor er jeg hos tanta og kusinene mine! Det er jo koseligt her! Men nå tror jeg jeg skal ut på trampolinen og hoppe en stund for meg selv :) Ha en fin kveld!!


Lese bloggen din ?

Send gjerne inn spørsmål!

Skal til Gran Canaria!

Hei hei!

Henriette her! Sto opp for 1 time siden eller noe, men hadde ingenting å blogge om. Så da lager jeg et innlegg nå!

For 1 uke siden fikk jeg vite at vi skal til Gran Canaria den 13. oktober! Vi har tenkt på det en stund, for vi hadde lyst til å dra til Syden i sommer men det er jo da det er dyrest. Men vi reiser ivertfall med onkel, tante, fetteren min og kusina mi. Vi skal bo på samme hotell og sånn da. Vi skal være der i 1 uke. Og 2 dager før vi reiser, kommer jeg hjem fra leirskole med klassen! Haha. Blir litt kort tid å pakke på da, men men. Jeg gleder meg sykt! Vi skal bo og være i Porte Rico (vet ikke hvordan det skrives) og bo på et veldig bra hotell. 25 meter til stranda! Blir sykt digg! Og jeg som aldri har vært lengre enn Tyskland, og aldri tatt fly. Jeg gleder meg jo helt villt! Men det er internett i resepsjonen, så skal prøve å få blogget. Men Solveig kommer vel til å blogge, hun er jo hjemme. Men hvis noen vil være gjesteblogger for meg, så er det bare å si ifra. Så spør jeg Solveig om det er greit da.

Bildet er fra Weheartit.com

 

God morgen!!

Hei heii! Nå har jeg våknet for en stund siden faktisk! Jeg går alltid opp så tidligt her, vet ikke hvorfor.. Men, vi hadde funnet ut at vi skulle til byen, men har no money så kan ikke shoppe noee. Jeg skal bli her til i morgen og da skal jeg inredde rommet mitt! Jeg skal ha litt brunt og hvit og lysebrunt rom :) Jeg håper det blir fint!! Nå sitter vi og spisere frokost men blogger uansett X) Men kommer til og blogge mer senere da, så jeg har på en måte ikke noe å blogge om nå så.. men jaaaa.,.. Hadeee :)

 

Har du noen gang pusset opp rommet!!?