Solveig

Lang dag!!!

Hei!! Ja, en lang dag! 6 timer skole, også gikk meg og Henriette til meg! Vi lagde brownis og to videoer! Jeg ble med henne på håndball trening! Det var jo sånn passe, jeg trente jo ikke da. Jeg skal trene i morgen og dagen etter. Vi solgte også lodd på butikken, vi sang for at folk skulle kjøpe! " Kom og kjøp et lodd, vi selger dagen lang vi er godt i gang, kom og kjøp et lodd " Fraglene melodi!  Nå ser jeg på hotel cæsar, og spiser kake... Meg og Henriette lagde også blåbær smoothie! Den var ikke veldig ille men sånn passe egentlig! Meg og pappa skal få inn nye møbler på rommet nå, har ikke kjøpt alt nå... Vi skal på Ikea til uka ellerno og kjøpe en pult. Sorry for at jeg ikke fikk blogget tidligere men som du vet har jeg vært opptatt. Men, ja... Jeg må se ferdig hotel cæsar så hadeee!!!


Ser du på Hotel Cæsar ??

-Solveig!

Så sent!! :O

Helluen! Jeg fikk vite at mamma og pappa ikke kommer hjem før kl 11 i dag :/ Hmmm... Men fikk lov og inrede rommet da, så har store forhåpninger og stort smil fortsatt! Vi har prøvd og bygget hytte men det gikk jo selvfølgelig ikke! Så har vi stekt kanel boller og glemte jo å ta bilder!! ÅÅÅÅÅÅÅhhhhhh!!! Så har vi hoppet litt og gjort litt av alt! Vi spiste is X) Men i morgen er det jo skole så jeg kommer til å bli trøtt da ... Gleder meg IKKE til skolen nå da men! Vi får håpe på fint vær og fortsatt bra blogging :) Men min pc er ødelagt så har ikke pc før 4 tiden :/ Men kan kanskje til Henriette så kan vi finne på noe og gjøre og lage video.  Men ja, vi ble forresten ferdige med puslespillet i dag! 300 brikker som vi kjøpte i går X) Litt strev men det gikk!!



Liker du Kanelboller ?
-Solveig

Du og Henriette lager X)

Haha! Ja, føler meg så kjedelig siden Henriette lager ting hele tiden nå X) Neidaa <3 Besøket som skulle komme kom ikke for hun minste ble syk :/ Men nå skal vi ha middag så skal vi lage kanelboller! Kan ta bilde av de når de er ferdige! De er frosne :) Men Maria vil pusle et 300 brikkers puslespill nå så jeg må vell hjelpe litt til på slutten da så, ehhehee. Men det kommer bilder snart nå!!

Søteste ever!!

Liker du kanelboller ?

Nerd!!!

Jeg er en datanerd nå for tiden! Jeg sitter for mye på pcen x) Hahaha :) Men jeg har ikke noe og blogge om, eller gjøre!!! Så bare kommenter innlegget og jeg leser bloggen din med en gang og kommenterer! Kjeder meg sykt!!! Besøket kommer i 3 - 4 tiden og aner ikke når jeg blir hentet av mamma og pappa :/ Kjempe sulten! Tar meg noe mat hadeeee!!!!!!

Ikke bildet fra i dag ehhee..

KOMMENTER :D

På besøk som får besøk!

Hallo :) I dag skal tanta mi som jeg er hos få besøk av mine tremenninger ellernoe X) De er så skjønne!!!! Eva og Ulla! Eva er 1 år ellernoee og Ulla er 4 tror jeg X) Det blir kos! Trine ( Tante ) Skal lage gryterett! Nam nam!!! Men så ville jeg også si takk til leserene! Vi er på 77. plass på topplista i Kristiansand. Tusen takk :) Men senere i dag skal jeg lage innlegg om hvilke blogger jeg leser hver dag! Meg og kusinene mine så på To på rømmen, den var litt morsom da ehhee... Været er litt mørkt, håper det klarner opp nå ellernoe!!


( -Weheartit.com ) Det var jo kult da! De har ikke kamera på denne pcen og nå har jeg skrivd så samma det X)

Har du sett to på rømmen ?

-Solveig

Dagen :)

hei! Jeg har da vært i byen! Med tante, onkel og mine kusiner!! Jeg kjøpte en strikk genser og en Oreo Dream. Det er digg!! Nå er de små på en melodigandprix fest eller noee! Så sitter jeg nå her :) Jeg tror jeg skal legge meg tidligt i dag! Veeeeeldig trøtt nå så. Mamma og pappa er i skien, derfor er jeg hos tanta og kusinene mine! Det er jo koseligt her! Men nå tror jeg jeg skal ut på trampolinen og hoppe en stund for meg selv :) Ha en fin kveld!!


Lese bloggen din ?

Send gjerne inn spørsmål!